Team Manager till TransPA i Munkedal – En del av Visma-koncernen

DENNA TJÄNST ÄR TILLSATT!

Till TransPA – En del av Visma-koncernen – söker vi nu en Team Manager som ska ansvara för företagets utvecklingsteam inom IT samt för externa konsulter som tas in vid behov. Du får också en plats i företagets styrgrupp. Tjänsten är placerad på företagets kontor i Munkedal och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Du erbjuds ett betydelsefullt, roligt och stimulerande arbete med förmånliga anställningsvillkor.

Om TransPA & Visma-koncernen:
TransPA är ett personal- och tidssystem speciellt utvecklat för transport- och entreprenadbranschen. Programvaran, som är molnbaserad, utvecklas internt och erbjuds i kombination med tjänster inom support, utbildning och löneservice. TransPA:s medarbetare är väl insatta i transportbranschen och de lagar och avtal som styr den. Företagets huvudkontor är placerat i Munkedal.
Systemet TransPA lanserades framgångsrikt 2004 och är idag marknadsledande på den svenska marknaden med närmare 800 kunder och 35 000 användare. 2014 togs steget mot internationell etablering och sedan 2016 är företaget en del av Visma, en av Nordens mest expansiva IT-koncerner.

TransPA är ett företag med 20 dedikerade medarbetare vars gemensamma uppgift är att utveckla företagets webbaserade system och erbjuda verklig nytta samt underlätta viktiga och komplicerade arbetsuppgifter åt företagets kunder. Utveckling, drift, utbildning, rådgivning, tjänsteservice och support är viktiga delar i den kompletta lösningen. TransPA har mycket goda kunskaper om kunders behov och nyutveckling i programvaran sker ofta i dialog med såväl medarbetare som kunder.
Mer information om företaget och dess produkter finns på www.transpa.se
Förutom dina kollegor inom TransPA, får du 6.600 kompetenta Vismakollegor runt om i Norden och norra Europa. Vismakoncernen kännetecknas av en stark framåtanda, prestigelöshet och fokus på ny teknologi.

Ansvarsområden som Team Manager:
Som Team Manager blir du personalansvarig för TransPA:s utvecklingsteam samt för externa konsulter som tas in vid behov. Du ansvarar för att utvecklingsarbetet sker enligt den plan som utarbetats i samverkan med Product Manager och att leveranserna uppfyller företagets kvalitetsmål. Tillsammans med ditt team ansvarar du för den dagliga driften av TransPA:s molnbaserade system.
Man tillämpar agila utvecklingsmetoder och använder Microsofts utvecklingsverktyg.
Utöver ditt egna lokala team i Munkedal blir du dessutom en del av Vismas internationella utvecklingsorganisation. Detta innebär stora möjligheter till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte med andra team runt om i koncernen. Som Team Manager får du dessutom en plats i TransPA:s styrgrupp.

Dina egenskaper:
Vi söker dig som vill bidra till att TransPA ska leda utvecklingen med målet om att alltid erbjuda den bästa produkten/tjänsten inom sin nisch till transport- och entreprenadbranschen. Du delar övertygelsen om att vägen till framgång är att använda senaste tekniken med fokus på kund- och användarupplevelse. Som person är du nyfiken, driven och entusiastisk över de möjligheter och mervärden som ny informations- och molnteknik kan erbjuda. Du drivs av utmaningen att omsätta idéer till enastående kundupplevelser. Du har goda ledaregenskaper och kan delegera och motivera ditt utvecklingsteam för att leverera rätt och i tid. Du är duktig på att kommunicera på alla nivåer och har lätt till ett skratt. Som ledare är du coachande men också aktivt deltagande i utvecklingen. Du är trygg i att projektleda, hålla budget och du prioriterar alltid rätt för att komma i mål med rätt kvalitet.

Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom systemutveckling eller motsvarande. Du arbetar i en liknande personalansvarig befattning idag och har god erfarenhet av systemutveckling. Du har vana av att leda, kompetensutveckla och motivera utvecklingsteam. Du arbetar agilt och processdrivet. Du kan uppvisa tidigare projekt som skapat framgång samt lämna goda referenser. Meriterande men inget krav är om du dessutom har erfarenhet av kunder från transportbranschen.
Vi förutsätter erfarenhet och goda kunskaper i Microsoft utvecklingsverktyg.

Vad kan TransPA erbjuda dig?
Visma/TransPA är ett framgångsrikt tillväxtföretag med starka kopplingar till transportbranschen. Företaget brinner för att leverera en produkt som erbjuder verkligt värde till deras kunder och de arbetar aktivt för att skapa en utvecklande arbetsmiljö där medarbetare kan trivas, utvecklas samt finna meningsfulla utmaningar och samarbeten. Visma/TransPA har en ambition att växa, utvecklas och bli bättre. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med placering i Munkedal. Du får:

  • arbeta på ett entreprenörsdrivet, teknikintensivt, internationellt bolag i stark tillväxt.
  • utmanande, spännande och varierande arbetsuppgifter.
  • goda möjligheter till personlig utveckling.
  • en god arbetsmiljö utanför storstadstressen.
  • konkurrenskraftiga villkor.
  • vara en del av en stor expansiv IT-koncern, full av kompetens och resurser för att driva ett framgångsrikt utvecklingsarbete.

Snabbfakta:
Företag: TransPA – En del av Visma koncernen
Tjänst: Team Manager Utvecklingsavdelningen
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse
Placeringsort: Munkedal

 

Visa alla nyheter