Säljare till TransPA – En del av Vismakoncernen!

DENNA TJÄNST ÄR TILLSATT!

Nu söker vi ytterligare en duktig medarbetare inom sälj till vårt kontor i Munkedal! Är du nyfiken och entusiastisk över de möjligheter och mervärden som ny informations- och molnteknik kan erbjuda? Drivs du av utmaningen att framgångsrikt sälja dessa möjligheter till våra kunder? Då har du all anledning att läsa mer om vår spännande roll nedan.

Om TransPA och Visma
TransPA är ett ungt tillväxtföretag i Munkedal med ett 20-tal anställda. 2004 lanserades TransPA, ett egenutvecklat personal- och tidssystem speciellt utvecklat för transportmarknaden. Idag är TransPA marknadsledande på den svenska marknaden med drygt 800 kunder och över 35 000 användare. 2014 togs steget mot internationell etablering och 2016 blev TransPA en del i Visma – en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. Programvaran är molnbaserad, utvecklas internt och erbjuds i kombination med tjänster inom support, utbildning och löneservice. Våra medarbetare är väl insatta i transportbranschen och de lagar och avtal som styr den.

Om rollen
Som säljare av TransPA kommer du att arbeta med att utvärdera behov, bygga förtroende och initiera verksamhetsutveckling. TransPA är mer än en teknisk produkt. Systemet hanterar våra kunders största investering – personalen – och berör flera delar av deras arbetsprocess. Vi hjälper våra kunder att arbeta smart och effektivt. Med TransPA får de bättre kontroll över ekonomi, lagkrav och planering och kan sova gott om natten.

Hos oss är alla medarbetare delaktiga i företagets tillväxt och framgång. Är du driven och stimuleras av nya utmaningar finns det goda möjligheter att utveckla både dig själv och verksamheten. Det är viktigt att vi alla tar ansvar och arbetar självständigt, annars skulle det inte fungera, men det finns alltid stöd och gemenskap att finna i teamet. Därför är det lika viktigt att vi är flexibla lagspelare och har kundvärdet och det gemensamma målet i fokus. Tillsammans skapar vi en rolig, trivsam och utvecklande arbetsplats. I din roll arbetar du nära marknaden, resor kan därför förekomma i tjänsten.

Omfattning: Heltid, tillsvidare, vi tillämpar provanställning.
Placering: Munkedal

Vem söker vi?
Du har tidigare erfarenhet av praktiskt försäljningsarbete och är van att arbeta självständigt med planering, genomförande, avslut och uppföljning. Det är viktigt att du känner ansvar för din uppgift och planerar och genomför din säljprocess självständigt samt stämmer av uppsatta mål med säljansvarig. Erfarenhet av transport- och entreprenadbranschen är en merit men inget krav. Eftersom din tjänst kan innebära ett visst resande är körkort ett krav. Du bör hantera svenska och engelska i tal och skrift, och det är bra om du behärskar fler språk (till exempel danska eller norska).

Vad erjuder TransPA/Visma dig?
TransPA är ett tillväxtföretag med starka kopplingar till vår bransch. Vi brinner för att leverera en produkt som erbjuder verkligt värde till våra kunder och arbetar aktivt för att skapa en utvecklande arbetsmiljö där våra medarbetare kan trivas, utvecklas samt finna meningsfulla utmaningar och samarbeten. Vi har alltid en ambition att utvecklas och bli bättre. Förutom dina härliga kollegor inom vårt bolag, får du 6.600 kompetenta Vismakollegor runt om i Norden och norra Europa. Vismakoncernen kännetecknas av en stark framåtanda, prestigelöshet och fokus på ny teknologi. Hos oss får du:

• arbeta på ett entreprenörsdrivet, teknikintensivt, internationellt bolag i stark tillväxt.
• utmanande, spännande och varierande arbetsuppgifter.
• goda möjligheter till personlig utveckling.
• en god arbetsmiljö utanför storstadstressen.
• konkurrenskraftiga villkor.
• vara en del av en stor expansiv IT-koncern, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor inom flera affärsområden.

 

 

Visa alla nyheter