"TransPA är ett kanonbra styrverktyg och deras support och utbildning är mycket bra. De vet vad de pratar om, de känner branschen väl."

Stefan Nordbergh

Operativ chef, Tommy Nordberghs Åkeri Läs mer
"Vilken överblick vi har fått! TransPA håller reda på övertid, ob, ledighet, traktamente, kompetens, utrustning och mycket mera. Och det tar bara någon minut att göra lönerna. Vi är supernöjda."

Cathrin Hansson

Skogskvist Olje och Transport Läs mer
"Nya TransPA Gold är superbra. Nu kan vi planera med personal, fordon och uppdrag på samma ställe. Vi har fått det precis som vi vill ha det."

Annette Hugosson

Ägare/ Ekonom, Hugossons Åkeri Läs mer
"Finns det saker som kan underlätta för alla i företaget så ska man använda dem och TransPA har verkligen underlättat. TransPA är enkelt även för den som inte är så teknisk."

Lena Björklund

Löneadministratör, Bröderna Björklunds Grus Läs mer
"När man sitter med lönefrågor är det alltid bråttom och det är jätteviktigt att man får snabba svar. Det får vi alltid av TransPA´s support. De får högsta betyg."

Susanne Ahrén

Ahréns Åkeri AB Läs mer
"Det här ser jag direkt att jag kommer att tjäna pengar på."

Fredrik Karlsson

Vd, JOKAB Läs mer
"Vi såg tidigt möjligheter i tekniska hjälpmedel och arbetar med flera olika system som integreras med varandra. Det ger många fördelar."

Håkan Nilsson

LN Transport Läs mer
"Det ska vara enkelt och effektivt"

Anders Persson

Karlshamns Express Läs mer
"Företaget är mer flexibelt sedan vi började arbeta med Visma TransPA. Kontrollen har ökat, undertid och övertid har minskat och vi har blivit bättre på att planera och prissätta. Dessutom kan man sitta hemma och planera personalen nu."

Erik Alfredsson

VD, Alfredsson Transport Läs mer
"TransPA har lång erfarenhet från branschen och de är väl insatta i lagar och avtal. TransPA Gold har de helt klart utvecklat i rätt riktning."

Eva Carlson

Ekonomi- och löneansvarig, Sanfridssons Åkeri Läs mer
"Utan Visma TransPA hade vi nog behövt vara fler på kontoret."

Lars Andersson

VD, AS Transport AB i Helsingborg Läs mer
"Frågan är inte om vi ska igång med TransPA utan hur fort vi kan få igång det"

Hans Södergren

Vd, Stu AB Läs mer
"Den sammankopplade lösningen som idha-Online, Visma TransPA och Fordonskontroll tillhandahåller erbjuder kontroll och trygghet för såväl den anställde som för oss på åkeriet"

Andreas Lindström

VD, Lindströms Transport i Luleå Läs mer
"Vi har alltid försökt vara framåt med lönesystem, fordonsdatorer, transportledning och andra system, till exempel Fordonskontroll"

Jörgen och Håkan Nilsson

LN Transport i Fleninge Läs mer
"Vi lär dem de teoretiska och praktiska färdigheter som krävs för att de ska kunna arbeta som yrkesförare. TransPA är ett vanligt verktyg för tidrapportering och schemaläggning ute på företagen."

Göran Andersson

Utbildningsansvarig, CR Johanssons Åkeri Läs mer
"Vi har valt att utveckla verksamheten med hjälp av smarta samarbeten. Vill man ha bra och engagerad personal är lönehanteringen A och O"

Linus Granquist och Andreas Nilsson

FL Transport och Tord Nilssons Åkeri Läs mer
"För oss ligger vinsten med Visma TransPA främst hos arbetsledarna som slipper räkna ut lönerna."

Magnus Sundström

Transportansvarig, Wibax Transport AB Läs mer
"Vi arbetar schemalöst eller växlar mellan scheman för att anpassa arbetstiderna till verksamheten. Det hade inte gått utan ett system. Vi valde TransPA eftersom det är lätthanterligt och väl anpassat till transportbranschen."

Inga Pettersson

Ballingslövs kök Läs mer
"Många skulle nog köpa Visma TransPA bara för att slippa tyda alla kråkfötter i tidrapporterna."

Jim Andersen

Delägare, ÖMT Åkeri AB Läs mer
"Vi har 150 anställda och vår löneadministration var upplåst i ett tungrott arbete med tidraporteringen. De kunde inte ens ta semester när de ville. 2007 införde vi Visma TransPA, en insats som betalde sig direkt."

Anders Nanheden

Trafikchef, AB GP-Last i Malmö Läs mer
"Det är inga problem över huvud taget med Visma TransPA."

Stefan Runesson

Lennart Runessons Åkeri AB Läs mer
"Integrerade arbetssätt kommer att bli avgörande för framgång i branschen framöver. Vi ser positivt på TransPA’s samarbete med Klartext, idha-Online och Fordonskontroll."

Erik Johansson

Teknik- och utvecklingschef, Westin Buss Stockholm AB Läs mer
"Vi hittade inget löneprogram som var anpassat för våra behov. Att komplettera med TransPA har varit en av våra bästa investeringar, det är ett outstanding verktyg för vår bransch."

Kaj Koski

Ägare, Marko Kaj Moving Läs mer
"Vi driver en verklighetsnära utbildning, sätter bokstavligen eleverna i förarsätet och ger dem de färdigheter som branschen behöver. Eleverna arbetar dagligen i branschens vanligaste digitala verktyg."

Harald Posse

Verksamhetsansvarig, VFG Utbildning i Växjö Läs mer
"Med Visma TransPA sparar vi åtminstone en dag i månaden bara på löneadministrationen. Vi får en helt annan kontroll och bättre och säkrare underlag för löneberäkningen."

Mike Dahl

VD, Blondie Logistic Läs mer
"Ordning och reda och delaktig personal som trivs är viktiga delar i vår ambition att bedriva en snabb och flexibel verksamhet. Med TransPA Gold får vi ett komplett styrsystem."

Staffan Einarsson

VD, C4 Transport Läs mer
"Jag vill göra rätt saker och minimera tid på administration och overheadkostnad. TransPA Löneservice är inte bara tidsbesparande för oss, TransPA har spetskompetens i branschen och dess behov."

Richard Ferm

Fermgruppen Läs mer
"TransPA fungerar som en länk mellan bussplanering och lönehantering. Vinsterna är mindre manuell hantering, minskat eftersläp och bättre realtidskontroll. "

Kenneth Johansson

VD, Westin Buss Stockholm AB Läs mer
"TransPA la utbildningen på min nivå så det var lätt att förstå. Jag är imponerad av hur väl avvägda utbildningstillfällena är. Jag fick med mig en stor bit utan att det blev för mycket."

Monica Jonsson

ARJ Transport AB Läs mer
"Med TransPA får vi svar på många avtalsfrågor i samband med tidsrapporteringen och lönekörning."

Cathrin Hansson

Skogskvist Olje och Transport Läs mer
"När eleverna kommer ut till sin första arbetsplats måste de kunna arbeta i de verktyg som branschen använder. Just därför arbetar vi med TransPA på skolan."

Patrik Söderdahl

Lärare, VFG Fordons- och transportprogrammet i Asarum Läs mer
"– Jag hade letat länge efter något som Visma TransPA. Fick tips av en kompis, frågade kollegor som använder det och slog till direkt. "

Staffan Trädgårds

Hedemora Miljö/Renhållning AB Läs mer
"Vi har en liten verksamhet, inte trodde vi att vi skulle ha nytta av ett digitalt system för att organisera och planera. Vi bestämde oss för att prova och vilket värde det har gett oss."

Sara Lundström

Donald Lundströms Åkeri Läs mer
"Mitt arbete går så mycket smidigare och snabbare. Nu kan jag vara ledig eller arbeta hemifrån när jag behöver eftersom allt sker digitalt och verktyget nås via internet."

Frida Hammarberg

Löneadministratör, EB Logistik Läs mer
"De tre integrerade systemen gör att vi alltid har aktuella uppgifter och kan planera utan dröjsmål"

Leif Jansson

Trafikchef, AA Logistik i Västerås Läs mer
"TransPA har branschinsikt. Det känns att de kan sina saker. Vi fick support gällande avtalsbiten under utbildningens gång"

Pernilla Pettersson

Ohlssons i Landskrona AB Läs mer