Ledig tjänst! Team Manager till vår utvecklingsavdelning

Vi söker dig som vill hjälpa oss att förverkliga vår dröm om en enastående produkt. Du delar vår övertygelse om att vägen till framgång är en modern programvara som har utvecklats med fokus på kund- och användarupplevelse. Samtidigt vet du precis som vi att det bakom varje framgångsrik produkt står ett fantastiskt team av ambitiösa, motiverade och kompetenta människor. Därför ingår det i vår dröm att skapa en utvecklande och meningsfull arbetsmiljö för hela vårt härliga medarbetarteam.

Om oss
TransPA är ett personal- och tidssystem speciellt utvecklat för transport- och entreprenadbranschen. Systemet lanserades 2004 och är idag marknadsledande på den svenska marknaden med närmare 700 kunder och 30 000 användare. 2014 togs steget mot internationell etablering och sedan 2016 är företaget en del i Visma. Huvudkontoret är placerat i Munkedal. Programvaran som är molnbaserad utvecklas internt och erbjuds i kombination med tjänster inom support, utbildning och löneservice. TransPAs medarbetare är väl insatta i transportbranschen och de lagar och avtal som styr den.

Vi är ett team på 20 personer som ser det som vår gemensamma uppgift att vårt webbaserade system erbjuder verklig nytta och underlättar viktiga men komplicerade arbetsuppgifter åt våra kunder. Utveckling, drift, utbildning, rådgivning, tjänsteservice och support är alla viktiga delar i den kompletta lösningen. Vi har mycket goda kunskaper om våra kunders behov och nyutveckling i programvaran sker ofta i dialog med såväl medarbetare som kunder.

Dina uppgifter
Du blir ansvarig för vårt utvecklingsteam samt för externa konsulter som tas in vid behov. Du får också en plats i företagets ledningsgrupp. Du ansvarar för att utvecklingsarbetet sker enligt den plan som utarbetats i samverkan med Product Manager och att leveranserna uppfyller våra kvalitetsmål. Tillsammans med ditt team ansvarar för den dagliga driften av vårt molnbaserade system. Vi tillämpar Agila utvecklingsmetoder och använder Microsofts utvecklingsverktyg.

Dina kunskaper
Vi söker dig som är nyfiken och entusiastisk över de möjligheter och mervärden som ny informations- och molnteknik kan erbjuda och drivs av utmaningen att omsätta dessa möjligheter till en enastående programvara. Viktigast är dock din förmåga att leda och motivera det utvecklingsteam som du kommer att ha ansvar för. Vi ser gärna att du har följande kompetens och egenskaper.

  • Akademisk examen inom IT
  • Flerårig erfarenhet av systemutveckling, gärna med agila metoder
  • Förmåga att leda, motivera och kompetensutveckla team
  • God kommunikativ förmåga
  • Intresse för och vilja att delta i det praktiska utvecklingsarbetet

Vi erbjuder
TransPA är ett tillväxtföretag med starka kopplingar till vår bransch. Vi brinner för att leverera en produkt som erbjuder verkligt värde till våra kunder och arbetar aktivt för att skapa en utvecklande arbetsmiljö där våra medarbetare kan trivas, utvecklas samt finna meningsfulla utmaningar och samarbeten. Vi har alltid en ambition att utvecklas och bli bättre.

  • Arbete på ett entreprenörsdrivet, teknikintensivt, internationellt bolag i stark tillväxt
  • Utmanande, spännande och varierande arbetsuppgifter
  • Goda möjligheter till personlig utveckling
  • En god arbetsmiljö utanför storstadstressen
  • Konkurrenskraftiga villkor

Sista ansökningsdag: 2017-09-01 Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid, tills vidare, vi tillämpar provanställning.
Arbetsplats: Håby, Munkedal

 

För information angående tjänsten kontakta:

Karin Jönsson karin.jonsson@transpa.se, 073–417 23 37
Ansökningar skickas till karin.jonsson@transpa.se Observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post

 

 

 

 

Visa alla nyheter